Mark van Kempen aansprakelijkheidsadvocaat MannaertsAppels Tilburg Breda

Mark van Kempen

Sectie: Aansprakelijkheid, Schade & Verzekering
Specialisatie: Letselschade, contractenrecht, (buiten-)contractuele aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en verzekeringsrecht

Mark is actief binnen een breed spectrum van het aansprakelijkheids- en contractenrecht. Hij adviseert ondernemers bij (commerciële) contracten, algemene voorwaarden en diverse aansprakelijkheidskwesties en bij de daarmee samenhangende verzekeringsvraagstukken. Met zijn achtergrond als werktuigbouwkundig ingenieur voelt Mark zich goed thuis in een technische omgeving. Analytisch sterk, maakt hij snel de vertaalslag van de technische kant van een zaak naar de juridisch relevante feiten.

Op het gebied van letselschade staat Mark particulieren bij in de afwikkeling van zaken in verband met verkeers- en arbeidsongevallen en medische fouten.

Mark heeft als bestuurder bij ijshockeyclub Tilburg Trappers een ruime ervaring in de juridische aspecten van (professionele) topsport. Met dezelfde gedrevenheid en onuitputtelijke energie die Mark als ijshockeyspeler typeren, oefent hij dagelijks zijn praktijk uit. Pragmatisch, snel en als het nodig is met een stevige bodycheck.

Tot slot doceert Mark regelmatig als gastdocent aan Tilburg University in het aansprakelijkheidsrecht.