De letselschadespecialist in de regio Tilburg en Breda

MannaertsAppels is hét advocatenkantoor in de regio Tilburg en Breda met een sterk gespecialiseerde groep letselschadeadvocaten. Onze letselschadeadvocaten behandelen jaarlijks met succes vele letselschadezaken. In onze aanpak staat uw herstel voorop. Daarnaast helpen wij u uw leven weer op de rit te krijgen.

Wij berekenen uw schade, onderhandelen hierover met de aansprakelijke partij en regelen voorschotten zolang de zaak nog niet definitief kan worden afgewikkeld. Zo nodig voeren wij ook gerechtelijke procedures. Uw belang staat daarbij telkens op de eerste plaats. Bekijk onze volledige werkwijze.

Bent u benieuwd naar onze andere expertises en specialisten? Kijk dan op mannaertsappels.nl.

Ons team

Rob van der Steen

CONTACTGEGEVENS

Madelon Beljaars

CONTACTGEGEVENS

Maartje Klompers

CONTACTGEGEVENS

Jade Albert

Jade Albert

CONTACTGEGEVENS

Angela van Hoesel

CONTACTGEGEVENS

Waarom een letselschadeadvocaat?

Er zijn veel belangenbehartigers die letselschadezaken behandelen, maar slechts een beperkt deel daarvan is LSA-advocaat. Er bestaan ook diverse letselschadebureaus, niet zijnde advocaten. Wanneer de aansprakelijkheid komt vast te staan, dient de aansprakelijke partij de redelijke kosten voor het inschakelen van een deskundige belangenbehartiger te vergoeden, of dit nu een advocaat is of een andere belangenbehartiger. Een advocaat is dus zeker niet duurder, zoals vaak wordt gedacht.

Qua kosten is er dus geen verschil. Wel zijn er andere grote verschillen tussen een letselschadeadvocaat en een belangenbehartiger van een letselschadebureau:

Procederen
Een letselschadeadvocaat kan procederen via de rechtbank als dat nodig is. Een andere belangenbehartiger heeft die mogelijkheid niet.

Expertise
Advocaat is een beschermd beroep. De Orde van Advocaten bewaakt de kwaliteit van de advocatuur. Iedereen die wil mag zich echter letselschadebelangenbehartiger noemen.

Opleiding
Een letselschadeadvocaat heeft rechten gestudeerd en een specialisatieopleiding gevolgd. Een belangenbehartiger bij een letselschadebureau kan elke andere achtergrond hebben.

Geheimhoudingsplicht
Een advocaat heeft een bij wet vastgelegde geheimhoudingsplicht. Deze plicht geldt niet voor letselschadebureaus.

 

Wilt u weten of wij uw letselschade voor u kunnen verhalen? Vraag een gratis adviesgesprek aan, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer bent u extra kwetsbaar als u te maken krijgt met letselschade. Wanneer u uw werkzaamheden (tijdelijk) niet meer kunt verrichten, kan dat direct gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf. Wij bekijken samen met u wat er nodig is om uw dagelijkse bedrijfsvoering zo goed mogelijk doorgang te laten vinden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Daarnaast is vaak uw inkomen een grote zorg. Wellicht heeft u een (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo’n verzekering dekt echter vrijwel nooit het volledige inkomen dat wegvalt.

Expertise in ondernemerswereld
Binnen ons kantoor werken wij veel voor grote en kleine ondernemers. Daardoor beschikken wij over vergaande kennis en expertise in de ondernemerswereld. Dankzij deze combinatie kunnen onze letselschadespecialisten u hier goed mee vooruit helpen.

Onze expertise nodig op andere gebieden?

MannaertsAppels beschikt naast letselschadeadvocaten over expertise op verschillende rechtsgebieden. In uw letselschadezaak kunnen we daarom makkelijk schakelen met onze collega’s van aansprakelijkheidsrecht of arbeidsrecht.

Heeft u onze expertise nodig op een ander rechtsgebied? Kies één van onderstaande opties om meer te weten te komen over onze andere specialisaties.