Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan uw leven ingrijpend veranderen, zeker wanneer er sprake is van een ernstig ongeval. Het is belangrijk om te weten wat er precies is gebeurd. Zo kunnen we bepalen of u uw letselschade geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen.

Toedracht ongeval onderzoeken

Soms is direct duidelijk wat de oorzaak van uw verkeersongeval was, maar dat is niet altijd het zo. In dat geval vragen wij de gegevens op bij de politie. Indien nodig benaderen we getuigen.

Zo krijgen we een beeld van wat er is gebeurd en of u uw letselschade kunt verhalen. Wij helpen u bij dit proces.

Whiplash

Een veelvoorkomend ongeluk is een ‘achterop aanrijding’. Als gevolg hiervan kunnen whiplash-achtige klachten ontstaan. Denk aan hoofdpijn, nekpijn, rugpijn of concentratieproblemen.

Wij helpen u om de gevolgen van het ongeval vast te stellen en de schade te verhalen.

Volledige schade in beeld brengen

Is de aansprakelijkheid erkend, dan brengen we samen met u de volledige schade die u lijdt in beeld. Bovendien regelen we voorschotten voor de letselschade die u al heeft geleden. Dat doen we tot de schade definitief is afgewikkeld.

Maar onze letselschadeadvocaten doen meer dan uw schade claimen. Zo bekijken we samen met u wat er nodig is om uw leven weer op de rit te krijgen. Ook begeleiden wij u bijvoorbeeld ook bij de re-integratie op uw werk. Bovendien regelen we voorschotten voor de schade die u lijdt.

Bekijk onze werkwijze

Ons team

Rob van der Steen

CONTACTGEGEVENS

Madelon Beljaars

CONTACTGEGEVENS

Maartje Klompers

CONTACTGEGEVENS

Jade Albert

Jade Albert

CONTACTGEGEVENS

Angela van Hoesel

CONTACTGEGEVENS